Warta Perusahaan 1>
  • Kepiye Cara Meningkatake Durasi Tas Ransel?

    Ing kutha, sangang nganti lima ora mung sampeyan, lan tas ransel. Ransel sampeyan kanggo ngiringi sampeyan budhal kerja, plancongan kudu nulungi nggawa barang, supaya ora bisa tas ransel. Dadi, kepiye cara nggunakake ransel kanthi bener? Mulang sampeyan nggunakake tas ransel kanggo nambah daya tahan ...
    Waca liyane
  • Apa Harga Ransel?

    Ana sawetara elemen utama tawaran paket bahu: 1. Penawaran kain ransel, umume nganggo kain + bahan + bahan utama, informasi kasebut nawakake macem-macem level, miturut penawaran kabijakan pelanggan kanggo milih informasi; 2. Nomer tas Ransel, ...
    Waca liyane
  • Cara Pilih Kantong Sehat Lan Nyaman

    1, kanggo nyuda salaman: apa tas pundhak utawa tas pundhak utawa tas pundhak, tali pundhak ora bisa dawa banget, yen gampang nggawe ransel gedhe banget. Lan pilih dawa tali sing cocog luwih kondusif kanggo stabilitas pusat gravitasi tas ransel, Awak ...
    Waca liyane
  • Kepiye Cara Nganggo Ransel!

    Kaping pisanan: aja kakehan nggawa, yen olahraga sing luwih dawa, luwih becik ora milih suwene nggawa tas pundhak, lan kudune, tas ransel suwene kanggo mburi awak ora apik, Coba gabung dadi siji utawa rong jam sawise tangan, banjur bali, dadi kerja bareng ngrawat bungkus, ...
    Waca liyane