Apa Harga Ransel?

Ana sawetara elemen utama tawaran paket pundhak:
1. Penawaran kain ransel, umume nganggo kain + bahan + bahan utama, informasi kasebut nyedhiyakake macem-macem level, miturut penawaran kabijakan pelanggan kanggo milih informasi;
2. Jumlah tas Ransel, ukuran tas ransel saka ukuran panyediaan jumlah bahan sing digunakake ing tas ransel, nanging ukuran tembunge, ora mengaruhi tawaran kasebut;
3. Penawaran aksesoris, kalebu ritsleting, narik tangan pertama, pita, bungkus, lsp;
4. Kemasan, yaiku kemasan tas PP utawa tas PE, karton kemasan utawa tas anyaman;
5. Pabrik biaya LOGO, metode pabrikan umume dicithak, bordir, standar kain, standar plastik, hardware standar, tawaran mulai, sing paling larang kanggo nyetak lan sulaman;
6. Ragad proses.
Tingkat lan kualitas Ransel utamane saka sawetara aspek sing bakal ditemtokake?
Ransel bali ing Ransel kanthi istilah umum, fitur sing paling penting ing jinis tas iki yaiku yen ora ana rong tali bahu gesper, biasane ing taman kanak-kanak, sekolah dhasar sing digunakake umum. Miturut bahan bahan kanvas, kain Oxford, kain nilon. Keuntungan utama Ransel gampang digawa, yaiku mbebasake kaloro tangan, kanggo nyedhiyakake nedha awan.
Tingkat lan kualitas Backpack utamane beda karo sawetara aspek.
Kaping pisanan, presisi pola kerja. Saben pojok lan garis tekanan rutin banget, ora ana fenomena off-line lan jumper, saben sulaman jarum pancen penting banget, iki minangka standar teknis sing dhuwur.
Kapindho, kain Ransel apik utawa ora apik, biasane nganggo kain untai dobel 1680D minangka pusat perbandingan. Kain Oxford 600D minangka perbandingan bahan sing umume digunakake. Kajaba iku, kanvas, 190T lan 210 bahan kaya biasane digunakake kanggo Backpack jinis tas sing cukup sederhana.
Katelu, mburi struktur Backpack langsung milih panggunaan ransel lan level. Manjaluk canggih utawa outdoor utawa ransel militer, struktur sing ora apik luwih apik, paling ora ana enem utawa EVA EPE sing luwih gampang napas, lan uga pigura aluminium. Biasane ransel EPE arep nggawe piring ventilasi 3MM, saliyane karo bahane dhewe, jinis kanthong Ransel sing paling gampang, ora ana bahan bantalan.
Kanggo ngringkes, Backpack utamane pilihan paling apik kanggo santai lan seneng banget.


Wektu kiriman: Aug-04-2021