Babagan Kita Babagan Kita

Tas Quanzhou Haoqi didegake ing taun 1989, minangka pabrik tas profesional, kita duwe rantai pasokan lengkap, kanthi tim layanan profesional lan 200+ buruh trampil, kita bisa nawakake luwih saka 200.000pcs tas saben wulan. Desain OEM & ODM kasedhiya. pesenan welcome.we kurban kualitas apik lan shippment pas wektune .lan entuk reputasi dhuwur banget saka costomers kita.

Aplikasi Aplikasi

Produk Terbaru Produk Terbaru

  • Promotional drawstring bag custom quality drawstring bag mesh drawstring bag

    Tas serut promosi gambar khusus kualitas ...

    MATERIAL MATERIAL - Digawe A + Grade awet kain ripstop nilon; tahan gores, anti banyu, ora gampang luntur sawise nggunakake jangka panjang, sing tahan nyandhang luwih dhuwur 10 kaping tension kain poliester konvensional STRUKTUR LUAR BIASA - Ukuran cilik: 21,2 × 9,4 × 11, ukuran gedhe: 25,2 × 13,7 × 11,8 in. 1 Kompartemen gedhe kanthi bukaan kanthi ritsleting 2 arah kanthi bentuk U. 1 Kompartemen sepatu sing ditingkatake duwe ventilasi supaya sepatu lan peralatan sing reged bisa kapisah. 1 Kanthong sisih sing dirancang maneh kanggo nahan banyu ...
  • Factory women  handbag tote shoulder strap sports school college student shoulder bag

    Pabrik tas wanita tote tali bahu spor...

  • high quality army multifunctional bulk clambing tactical durable waterproof military cutproof qutdoor backpack

    kualitas dhuwur tentara multifungsi akeh clambing ...

    Ringkesan Rincian Cepet Tipe Pola: CAMOUFLAGE Bahan Lapisan: Nylon Bahan Utama: Oxford Gaya: militer Panggonan Asal: Fujian, China Jeneng merek: HAOQI Nomer Model: HQG190701 Kapasitas: 36-55 Liter, 45L Tipe: Softback Fitur: Anti banyu Jenis Kelamin: Unisex , Tipe Penutupan Uniseks: Sistem Pembawa Ritsleting: Tali Bahu Arcuate Handle/Tipe Tali: Handle Lembut Interior: Kompartemen Interior Bahan: oxford Panganggone: militer Ukuran ...

Paling anyar
Kabar
Paling anyar
Kabar