Kepiye Cara Nganggo Ransel!

Pisanan: aja kakehan nggawa, yen olahraga sing luwih dawa, luwih becik ora milih suwene nggawa tas pundhak, lan kudune, tas ransel suwene kanggo mburi awak ora apik, Coba coba coba coba sajrone siji utawa rong jam sawise tangan, banjur bali, dadi kerja bareng ngrawat paket sampeyan, bisa nambah umur ransel sampeyan!
Kapindho:supaya tas sampeyan katon srengenge, aja nganti dilebokake ing njero omah dudu olahraga ruangan Oh. Ora ana sunar srengenge, tas ransel sampeyan bisa uga katon ora karasan, nanging uga bakal ana bau, masarakat krasa ora penak, apamaneh sampeyan kudu nggawa, mula bisa uga butuh wektu sawetara. sun suntingan, apa sunar srengenge cilik?
Katelu: nyoba ngindhari akeh gesekan, sajrone nggunakake, mesthi wae bakal nemoni nyandhang, uga ora bisa nyandhang, tas ransel nanging sabisa-bisa nyuda nyandhang nyuwek supaya bisa ngrusak, kanggo nyandhang kurang nyandhang lan luwih ati-ati. Coba nyingkiri gesekan utawa lumahing ora lancar digunakake ing papan kasebut, yen sampeyan kudu nggunakake, nanging uga supaya luwih saka siji pikiran, kahanan kasebut ora kudu ana gesekan positif


Wektu kiriman: Jun-16-2021