Cara Pilih Kantong Sehat Lan Nyaman

1, kanggo nyuda salaman: apa tas pundhak utawa tas pundhak utawa tas pundhak, tali pundhak ora bisa dawa banget, yen gampang nggawe ransel gedhe banget. Lan pilih dawa tali sing cocog luwih nyenengake stabilitas pusat gravitasi tas ransel,
Otot awak ora bakal amarga tas ransel saya fokus lan terus nyetel awake dhewe, nyebabake kerusakan otot.
2, lokasi tas ransel ora bisa kurang banget: Yen sampeyan pengin tas ransel kanthi nyaman, mula tas kasebut bisa uga ora bisa ucul banget. Kaya kantong pundhak mburi sing paling apik yaiku pinggir ngisor tas ing posisi panggul.
Nalika posisi paling apik ing tas messenger yaiku ing pinggul pinggul, tas ransel ing pinggir panggul babagan posisi sing pas.
3, luwih becik ora mundur ing ngarep: tas Messenger utawa tas pundhak, saka sudut pandang kesehatan sampeyan luwih becik ora menyang awak manungsa ing ngarepe tas. Amarga amba sebab-sebab kekuwatan, bali ing ngarep awak kanthi alami bakal maju, jangka panjang dadi rentan tumrap cacat tulang belakang "hunchback".
4, pundhak biasa: kabeh tas ransel duwe kabiasaan sing disenengi dhewe, Weili ngelingake sampeyan yen nggunakake tas pundhak utawa tas Messenger kudu dielingi - ganti pundhak rutin, supaya bisa nyegah tulang belakang serviks lan sumsum tulang belakang sing berlebihan.


Wektu kiriman: Jun-16-2021