Kepiye Cara Meningkatake Durasi Tas Ransel?

Ing kutha, sangang nganti lima ora mung sampeyan, lan tas ransel. Ransel sampeyan kanggo ngiringi sampeyan budhal kerja, plancongan kudu nulungi nggawa barang, supaya ora bisa tas ransel. Dadi, kepiye cara nggunakake ransel kanthi bener? Mulang sampeyan babagan cara nggunakake tas ransel kanggo nambah daya tahan ransel?
Cara nambah daya tahan ransel
Urip ing tas ransel, saben dina ing omah kanggo ngalahake, goyangake gulung cepet, tetep resik lan resik; kanthi telung utawa patang wulan mengko, sampeyan bisa kanthi rajin nunjuk, tas ransel kanggo ngumbah srengenge. Tas ransel gampang dipasang ing awu, mula kanthi rutin nganggo alat pembersih vakum kayata bledug ora bisa diendhani. Nanging ora bisa nggunakake sikat sing cedhak karo kain kasebut, supaya ora tetep ana ing sandhangan sing dicolong kain kasebut. Yen kain kasebut duwe titik reged, luwih dhisik sampeyan bisa nggunakake banyu umbah-umbah kanggo ngumbah andhuk lan sekrup nganti teles, usap titik-titik kotor, bisa dibaleni kaping pirang-pirang nganti resik, banjur dicuci nganggo andhuk banyu lan bengkong menyang semi -kering Usap bersih, kaleng garing alami.
Panganggone tas ransel sing bener kepiye cara ningkatake daya tahan ransel
Ing ndhuwur diarani manawa tas ransel bisa kerja resik, ing ngisor iki pirembagan babagan tas ransel perawatan aksesoris lan masalah panggunaan dina:
1, kain ransel lan perangkat keras yen rusak, nanging ora bisa didandani, supaya tansah nyegah barang sing landhep, sing liyane kudu nggatekake supaya ora kena kontak karo bahan kimia.
2, aja nganti mbukak tas ransel banget, ransel santai umum (dina kerja maneh), bantalan nganti 4-7 kilogram, abot banget bakal nyebabake kerutan, deformasi, retak, lan uga kasebar, sing bisa uga ngisin-isini.
3, asring njaga tas ransel supaya garing; kayata tas ransel udan utawa lembab, bakal nyebabake deformasi.
4, macem-macem warna tas ransel, aja cedhak kanggo dicuci bareng-bareng, supaya ora bisa dicelup.
5, aja nyemprotake (kulit paten) menyang tas plastik supaya ora adhesi.


Wektu kiriman: Aug-04-2021