tas quanzhou HaoQi kustom alat lipat kebon alat alat kebon karo tas kanggo proyek kebon omah.

Katrangan singkat:

Ringkesan Rincian Cepet Jeneng Jeneng: Model Model HAOQI: HQ0410 S Papan Asal: Fujian, China Jumlah potongan: 4 pcs Aplikasi: Paket SET ALAT GARDEN: Gaya Kotak: tas alat kebon ruangan F ...


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jeneng:
HAOQI
Nomer Model:
HQ0410 S
Papan Asal:
Fujian, China
Jumlah Potongan:
4 pcs
Aplikasi:
SET ALAT GARDEN
Paket:
Kothak
Gaya:
tas alat kebon ruangan
Fitur:
Ramah Lingkungan
Ukuran:
24 * 5 * 29cm
Werna:
biru utawa liyane
Logo:
ora
kapasitas:
amba
MOQ:
500 pcs
didol:
7500 pcs
Sample wektu:
5 Dina
Layanan:
Nampa OEM ODM
Jinis:
Piranti Reresik

tas quanzhou HaoQi kustom alat lipat kebon alat alat kebon karo tas kanggo proyek kebon omah.

 

 

Tampilan Produk

 





1. Tampilan Produk

 

Katrangan Produk
tas quanzhou HaoQi kustom alat lipat kebon alat alat kebon karo tas kanggo proyek kebon omah.
Barang No. HQ0410 S
Gaya awet tahan banyu
Materi poliester
Fitur Produk Perlindhungan kontrak
jinis kanggo kulawarga
Logo  minangka gambar
Panganggone kanggo kebon omah
Jenis Kelamin unisex
Layanan pangiriman cepet
MOQ 500 pcs
Fitur
  • Kapasitas Awet, Bisa dicuci lan Gedhe
  • Rega kompetitif lan kualitas tinggi
  • Tim pangiriman kanthi cepete

 

Pengiriman & Paket
Sample Wektu  5-7 Dina
Wektu Pangiriman  30-40 dina sawise pesanan dikonfirmasi lan diwiwiti deposit 30%
Pengepakan  Sarung tangan sepeda zipper pinggul tahan banyu dipimpin
 1 pc / polybag.
Jangka Pembayaran  T / T, L / C, Western Union
Pelabuhan FOB  Xiamen, China

 

 

 

Sampeyan uga seneng

 

2. Katalog Utama


 

Profil Perusahaan

 

3. Profil Perusahaan


 

Tampilan Pabrik

 

4. Tampilan Pabrik


 

Pameran

 

5. Pameran


 

Napa Pilih Kita

 

6. Napa Pilih Kita


7. Distribusi Pasar


Kita ngekspor Produk menyang negara-negara kasebut, kayata Eropa, Amerika, Afrika, Asia Tenggara, Timur Tengah lsp lan entuk reputasi saka para pelanggan. Kita wis nggawe hubungan kerja sama jangka panjang karo sawetara merek terkenal, kayata  Walmart, Adidas

 

 

FAQ

 

8. FAQ

P1: Apa sampeyan dagang perusahaan utawa pabrik pabrikan?

  A: Kita minangka produsen profesional lan eksportir macem-macem jinis tas, kalebu tas ransel, tas tangan, ransel sekolah, ransel Hidrasi lan tas travel lsp.

 

P2: Apa produk sampeyan bisa disesuaikan?

   A: Ya, OEM lan ODM sing kasedhiya, kalebu bahan, ukuran, logo, desain disambut miturut sarat sampeyan.

 

Q3: Apa Jumlah Pesenan Minimal? Apa aku bisa pesen kurang saka MOQ?

 

A: Jumlah Pesenan Minimal yaiku 500 pcs. Yen jumlah jumlahe kurang saka iku, kita uga bisa nindakake, nanging regane beda-beda. Pesenan muatan kontan sing kurang bisa ditampa.

 

Q4: Pira dina kanggo produksi sampel lan produksi massal?

   A: Sampel wektu pangiriman: 5-7 dina, wektu pangiriman produksi massal: sajrone 40 dina.

 

Q5: Opo jinis syarat pembayaran sing bisa ditampa?

   A: L / C, T / T, Western Union

 

Q6: Kepiye cara ngeterake produk kasebut?

     A: Kanthi segara, udhara, dalan, DHL, UPS, TNT, FEDEX utawa kaya sing dijaluk.

 

Q7 : Apa output bulanan sampeyan?

   A: Kita duwe luwih saka 200 tenaga ahli, saben wulan ngasilake lan ngirim udakara 10000 pcs.

 

Q8: Merek apa sing wis kerja sama sadurunge?

 

  A: Kerja sama karo sawetara merek terkenal, kayata Walmart, Adidas lsp.

Hubungi Kita

 

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita