HARGA FAKTOR SAMPEL GRATIS Grosir Mesin Insinyur Tugas berat Tote Taman Alat Listrik Taman Kecil, tas alat husky

Katrangan singkat:

Ringkesan Rincian Cepet Tipe: Bag Lokasi Asal: Fujian, China Jeneng Merek: HAOQI Nomer Model: HQ0410 P Bahan: Ukuran Poliester: 27 * 13 * 18cm, 27 * 13 * 18cm Gaya: tas alat outdoor Fitur: ...


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis:
Tas
Papan Asal:
Fujian, China
Jeneng:
HAOQI
Nomer Model:
HQ0410 P
Bahan:
Poliester
Ukuran:
27 * 13 * 18cm, 27 * 13 * 18cm
Gaya:
tas alat ruangan
Fitur:
Ramah Lingkungan
Werna:
abu-abu utawa liyane
Logo:
selaras
kapasitas:
fungsi multifungsi
MOQ:
500 pcs
didol:
7500 pcs
Sample wektu:
5 Dina
Layanan:
Nampa OEM ODM

HARGA SAMPEL GRATIS GRATIS Wholeasale Tugas berat Husky Insinyur Tote Taman Alat Listrik Taman Kecil, tas alat husky

 

 

Tampilan Produk

 





1. Tampilan Produk

 

Katrangan Produk
HARGA SAMPEL GRATIS GRATIS Wholeasale Tugas berat Husky Insinyur Tote Taman Alat Listrik Taman Kecil, tas alat husky
Barang No. HQ0410 P
Gaya awet tahan banyu
Materi poliester
Fitur Produk Perlindhungan kontrak
jinis kanggo kulawarga
Logo  minangka gambar
Panganggone kanggo kebon omah
Jenis Kelamin unisex
Layanan pangiriman cepet
MOQ 500 pcs
Fitur
  • Kapasitas Awet, Bisa dicuci lan Gedhe
  • Rega kompetitif lan kualitas tinggi
  • Tim pangiriman kanthi cepete

 

Pengiriman & Paket
Sample Wektu  5-7 Dina
Wektu Pangiriman  30-40 dina sawise pesanan dikonfirmasi lan diwiwiti deposit 30%
Pengepakan  Sarung tangan sepeda zipper pinggul tahan banyu dipimpin
 1 pc / polybag.
Jangka Pembayaran  T / T, L / C, Western Union
Pelabuhan FOB  Xiamen, China

 

 

 

Sampeyan uga seneng

 

2. Katalog Utama


 

Profil Perusahaan

 

3. Profil Perusahaan


 

Tampilan Pabrik

 

4. Tampilan Pabrik


 

Pameran

 

5. Pameran


 

Napa Pilih Kita

 

6. Napa Pilih Kita


7. Distribusi Pasar


Kita ngekspor Produk menyang negara-negara kasebut, kayata Eropa, Amerika, Afrika, Asia Tenggara, Timur Tengah lsp lan entuk reputasi saka para pelanggan. Kita wis nggawe hubungan kerja sama jangka panjang karo sawetara merek terkenal, kayata  Walmart, Adidas

 

 

FAQ

 

8. FAQ

P1: Apa sampeyan dagang perusahaan utawa pabrik pabrikan?

  A: Kita minangka produsen profesional lan eksportir macem-macem jinis tas, kalebu tas ransel, tas tangan, ransel sekolah, ransel Hidrasi lan tas travel lsp.

 

P2: Apa produk sampeyan bisa disesuaikan?

   A: Ya, OEM lan ODM sing kasedhiya, kalebu bahan, ukuran, logo, desain disambut miturut sarat sampeyan.

 

Q3: Apa Jumlah Pesenan Minimal? Apa aku bisa pesen kurang saka MOQ?

 

A: Jumlah Pesenan Minimal yaiku 500 pcs. Yen jumlah jumlahe kurang saka iku, kita uga bisa nindakake, nanging regane beda-beda. Pesenan muatan kontan sing kurang bisa ditampa.

 

Q4: Pira dina kanggo produksi sampel lan produksi massal?

   A: Sampel wektu pangiriman: 5-7 dina, wektu pangiriman produksi massal: sajrone 40 dina.

 

Q5: Opo jinis syarat pembayaran sing bisa ditampa?

   A: L / C, T / T, Western Union

 

Q6: Kepiye cara ngeterake produk kasebut?

     A: Kanthi segara, udhara, dalan, DHL, UPS, TNT, FEDEX utawa kaya sing dijaluk.

 

Q7 : Apa output bulanan sampeyan?

   A: Kita duwe luwih saka 200 tenaga ahli, saben wulan ngasilake lan ngirim udakara 10000 pcs.

 

Q8: Merek apa sing wis kerja sama sadurunge?

 

  A: Kerja sama karo sawetara merek terkenal, kayata Walmart, Adidas lsp.

Hubungi Kita

 

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita