Multifunction Tool Bags polyester tool belt rolling roll up lempitan toolbag kebon alat listrik pinggang tas

Katrangan singkat:

Ringkesan Rincian Cepet Lokasi Asal: Fujian, China Jeneng: HQ Model Model: HQSC310503 tas alat Warna: ukuran biru: 28.5 * 17 * 20cm Logo: Ngatur logo Panganggoan: Alat panyimpenan alat Sampel ...


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Fujian, China
Jeneng:
HQ
Nomer Model:
Tas alat HQSC310503
Werna:
biru
ukuran:
28,5 * 17 * 20cm
Logo:
Ngatur logo
Panggunaan:
Panyimpenan panata alat
Sample wektu:
Kanggo sampel sing kasedhiya, 3 dina Kanggo sampel sing disesuaikan, 7 dina
Wektu kiriman:
30-40 dina, kabeh gumantung saka jumlah pesanan pungkasan
Kemasan normal:
tas opp siji + pirang-pirang potongan ing karton
layanan:
OEM lan ODM: ngatur logo, warna, ukuran, bahan, lsp
Bahan:
Kain Oxford + kepadatan tinggi 600D + papan PE
Barang:
tas alat, sabuk alat reresik, tas kit alat listrik

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol:
Barang siji
Ukuran paket siji: 
35X45X65 cm
Bobot reged tunggal:
0,4 kg
Tipe Paket:
pp tas pengepakan kanggo saben lan njaba karton

Tuladha Gambar:
package-img
Wektu Utama :
5

Multifuction Tool Bags polyester tool belt rolling roll up lempitan toolbag kebon listrik alat pinggang tas


 



 

Katrangan Produk
2018 tas alat alat listrik kualitas tinggi tas alat pinggang tas alat alat listrik
Barang No. HQSC310503
Gaya awet tahan banyu
Materi 600D oxford
Fitur Produk Perlindhungan kontrak
jinis kanggo kulawarga
Logo  minangka gambar
Panganggone kanggo kebon omah
Jenis Kelamin unisex
Layanan pangiriman cepet
MOQ 500 pcs
Fitur
  • Kapasitas Awet, Bisa dicuci lan Gedhe
  • Rega kompetitif lan kualitas tinggi
  • Tim pangiriman kanthi cepete

 

Pengiriman & Paket
Sample Wektu  5-7 Dina
Wektu Pangiriman  30-40 dina sawise pesanan dikonfirmasi lan diwiwiti deposit 30%
Pengepakan  Sarung tangan sepeda zipper pinggul tahan banyu dipimpin
 1 pc / polybag.
Jangka Pembayaran  T / T, L / C, Western Union
Pelabuhan FOB  Xiamen, China

 








3. Profil Perusahaan


 

4. Tampilan Pabrik


 

5. Pameran


6. sampeyan bisa seneng


8. FAQ

P1: Apa sampeyan dagang perusahaan utawa pabrik pabrikan?

  A: Kita minangka produsen profesional lan eksportir macem-macem jinis tas, kalebu tas ransel, tas tangan, ransel sekolah, ransel Hidrasi lan tas travel lsp.

 

P2: Apa produk sampeyan bisa disesuaikan?

   A: Ya, OEM lan ODM sing kasedhiya, kalebu bahan, ukuran, logo, desain disambut miturut sarat sampeyan.

 

Q3: Apa Jumlah Pesenan Minimal? Apa aku bisa pesen kurang saka MOQ?

 

A: Jumlah Pesenan Minimal yaiku 500 pcs. Yen jumlah jumlahe kurang saka iku, kita uga bisa nindakake, nanging regane beda-beda. Pesenan muatan kontan sing kurang bisa ditampa.

 

Q4: Pira dina kanggo produksi sampel lan produksi massal?

   A: Sampel wektu pangiriman: 5-7 dina, wektu pangiriman produksi massal: sajrone 40 dina.

 

Q5: Opo jinis syarat pembayaran sing bisa ditampa?

   A: L / C, T / T, Western Union

 

Q6: Kepiye cara ngeterake produk kasebut?

     A: Kanthi segara, udhara, dalan, DHL, UPS, TNT, FEDEX utawa kaya sing dijaluk.

 

Q7 : Apa output bulanan sampeyan?

   A: Kita duwe luwih saka 200 tenaga ahli, saben wulan ngasilake lan ngirim udakara 10000 pcs.

 

Q8: Merek apa sing wis kerja sama sadurunge?

 

  A: Kerja sama karo sawetara merek terkenal, kayata Walmart, Adidas lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita