kualitas tinggi tentara clif multifungsi taktis tahan lama tahan banyu militer tas ransel qutdoor tahan las

Katrangan singkat:

Ringkesan Rincian Cepet Tipe Pola: Bahan Lapisan CAMOUFLAGE: Bahan utama Nylon: Gaya Oxford: Militer Lokasi Asal: Fujian, China Jeneng Merek: HAOQI Nomer Model: HQG190701 Kapasitas: 36-55 Liter, 45L Jenis: Softback Fitur: Waterproof Gender: Unisex , Jenis Penutupan Unisex: Sistem Pengangkut Zipper: Tali / Tali Bahu Arcuate: Tangani Genggaman Lembut: Bahan Kompartemen Interior: Oxford nggunakake: Siz militer ...


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Tipe Pola:
CAMOUFLAGE
Bahan lapisan:
Nilon
Bahan utama:
Oxford
Gaya:
militèr
Papan Asal:
Fujian, China
Jeneng:
HAOQI
Nomer Model:
HQG190701
Kapasitas:
36-55 liter, 45L
Jinis:
Softback
Fitur:
Anti banyu
Jenis Kelamin:
Unisex, Unisex
Jinis Tutup:
Zipper
Sistem Ngangkut:
Tali Bahu Arcuate
Jinis / Tali:
Genggeman alus
Interior:
Kompartemen Interior
Bahan:
Oxford
Gunakake:
militèr
Ukuran:
50cm * 30cm * 30cm
Werna:
tentara khaki ijo ireng
Logo:
logo percetakan
MOQ:
2 pcs
Sample wektu:
5 Dina
Layanan:
Nampa OEM ODM

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol:
Barang siji
Ukuran paket siji: 
52X32X10 cm
Bobot reged tunggal:
0,8 kg
Tipe Paket:
pp tas pengepakan karton

Tuladha Gambar:
package-img
package-img
Wektu Utama :
Quantity (Piece) 1 - 2 > 2
Est. Wektu (dina) 8 Kanggo dirembug

kualitas tinggi tentara clif multifungsi taktis tahan lama tahan banyu militer tas ransel qutdoor tahan las

 

 

 

Tampilan Produk

 

 

TAMPILAN PRODUK

 

 

Katrangan Produk
kualitas tinggi tentara clif multifungsi taktis tahan lama tahan banyu militer tas ransel qutdoor tahan las
Barang No. HQSB300501
Gaya kualitas tinggi tentara clif multifungsi taktis tahan lama tahan banyu militer tas ransel qutdoor tahan las
Materi Oxford
Ukurane 50cm * 30cm * 30cm
Werna  khaki tentara ireng ijo
Logo logo percetakan
Panganggone pundhak
Jenis Kelamin unisex
Layanan Nampa OEM ODM
MOQ 2 pcs
Fitur
  • Kapasitas Awet, Bisa dicuci lan Gedhe
  • Rega kompetitif lan kualitas tinggi
  • Tim pangiriman kanthi cepete

 

Pengiriman & Paket
Sample Wektu  3Days
Wektu Pangiriman 7 dina sawise order dikonfirmasi lan diwujudake setoran 100%
Pengepakan  tas plastik
Jangka Pembayaran  T / T, L / C, Western Union, paypal
Pelabuhan FOB  Xiamen, China

 

 

 

 

Sampeyan uga seneng

 

2. Katalog Utama

 

Profil Perusahaan

 

3. Profil Perusahaan

 

Tampilan Pabrik

 

4. Tampilan Pabrik

 

Pameran

 

5. Pameran

 

Napa Pilih Kita

 

6. Napa Pilih Kita

7. Distribusi Pasar

Kita ngekspor Produk menyang negara-negara kasebut, kayata Eropa, Amerika, Afrika, Asia Tenggara, Timur Tengah lsp lan entuk reputasi saka para pelanggan. Kita wis nggawe hubungan kerja sama jangka panjang karo sawetara merek terkenal, kayata  Walmart, Adidas

 

 

FAQ

 

8. FAQ

P1: Apa sampeyan dagang perusahaan utawa pabrik pabrikan?

  A: Kita minangka produsen profesional lan eksportir macem-macem jinis tas, kalebu tas ransel, tas tangan, ransel sekolah, ransel Hidrasi lan tas travel lsp.

 

P2: Apa produk sampeyan bisa disesuaikan?

   A: Ya, OEM lan ODM sing kasedhiya, kalebu bahan, ukuran, logo, desain disambut miturut sarat sampeyan.

 

Q3: Apa Jumlah Pesenan Minimal? Apa aku bisa pesen kurang saka MOQ?

 

A: Jumlah Pesenan Minimal yaiku 500 pcs. Yen jumlah jumlahe kurang saka iku, kita uga bisa nindakake, nanging regane beda-beda. Pesenan muatan kontan sing kurang bisa ditampa.

 

Q4: Pira dina kanggo produksi sampel lan produksi massal?

   A: Sampel wektu pangiriman: 5-7 dina, wektu pangiriman produksi massal: sajrone 40 dina.

 

Q5: Opo jinis syarat pembayaran sing bisa ditampa?

   A: L / C, T / T, Western Union

 

Q6: Kepiye cara ngeterake produk kasebut?

     A: Kanthi segara, udhara, dalan, DHL, UPS, TNT, FEDEX utawa kaya sing dijaluk.

 

Q7 : Apa output bulanan sampeyan?

   A: Kita duwe luwih saka 200 tenaga ahli, saben wulan ngasilake lan ngirim udakara 10000 pcs.

 

Q8: Merek apa sing wis kerja sama sadurunge?

 

  A: Kerja sama karo sawetara merek terkenal, kayata Walmart, Adidas lsp.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita