Pabrik warna China murni nganggo katun percetakan iwak warna-warni gaya korea tas belanja lingkungan

Katrangan singkat:

Ringkesan Rincian Cepet Tipe Pola: Bahan Bahan: katun, katun Gaya: Ditangani, gaya korea Papan Asal: Fujian, China Jeneng: HAOQI Nomer Model: HQGY190802 Ukuran: Warna kustom: ...


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Tipe Pola:
iwak
Bahan:
katun, katun
Gaya:
Ditangani, gaya korea
Papan Asal:
Fujian, China
Jeneng:
HAOQI
Nomer Model:
HQGY190802
Ukuran:
adat
Werna:
putih
Logo:
Logo Pelanggan
Panggunaan:
tas blanja
MOQ:
500 pcs
Sample wektu:
5-7 Dina
Layanan:
Nampa OEM ODM
Fitur:
sederhana1.63

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol:
Barang siji
Ukuran paket siji: 
30X26X1.5 cm
Bobot reged tunggal:
0,2 kg
Tipe Paket:
polybag + karton

Wektu Utama :
Quantity (Piece) 1 - 500 > 500
Est. Wektu (dina) 7 Kanggo dirembug

Pabrik warna China murni nganggo katun percetakan iwak warna-warni gaya korea tas belanja lingkungan

 

 

Tampilan Produk

 

1. Tampilan Produk

 

 

 

Katrangan Produk

Pabrik warna China murni nganggo katun percetakan iwak warna-warni gaya korea tas belanja lingkungan

Barang No. HQG190802
Gaya Pabrik warna China murni nganggo katun percetakan iwak warna-warni gaya korea tas belanja lingkungan
Materi katun
Ukurane  khusus (28 * 24 * 1cm)
Werna putih
Logo Logo Pelanggan
fitur warna murni
Jenis Kelamin unisex
Layanan Nampa OEM ODM
MOQ 500 pcs




Fitur
  • Kapasitas Awet, Bisa dicuci lan Gedhe
  • Rega kompetitif lan kualitas tinggi
  • Tim pangiriman kanthi cepete

 

Pengiriman & Paket
Sample Wektu  5-7 Dina
Wektu Pangiriman  30-40 dina sawise pesanan dikonfirmasi lan diwiwiti deposit 30%
Pengepakan   Tas sekolah bocah-bocah gaya anyar paling anyar regane paling murah kanggo bocah-bocah wadon
 1 pc / polybag, banjur 12 pcs / karton
 Ukuran Ctn: 42 * 30 * 50cm
Jangka Pembayaran  T / T, L / C, Western Union, paypal
Pelabuhan FOB  Xiamen, China

 

 

 

Sampeyan uga seneng

 

2. Katalog Utama


 

Profil Perusahaan

 

3. Profil Perusahaan


 

Tampilan Pabrik

 

4. Tampilan Pabrik


 

Pameran

 

5. Pameran


 

Napa Pilih Kita

 

6. Napa Pilih Kita


7. Distribusi Pasar


Kita ngekspor Produk menyang negara-negara kasebut, kayata Eropa, Amerika, Afrika, Asia Tenggara, Timur Tengah lsp lan entuk reputasi saka para pelanggan. Kita wis nggawe hubungan kerja sama jangka panjang karo sawetara merek terkenal, kayata  Walmart, Adidas

 

 

FAQ

 

8. FAQ

P1: Apa sampeyan dagang perusahaan utawa pabrik pabrikan?

  A: Kita minangka produsen profesional lan eksportir macem-macem jinis tas, kalebu tas ransel, tas tangan, ransel sekolah, ransel Hidrasi lan tas travel lsp.

 

P2: Apa produk sampeyan bisa disesuaikan?

   A: Ya, OEM lan ODM sing kasedhiya, kalebu bahan, ukuran, logo, desain disambut miturut sarat sampeyan.

 

Q3: Apa Jumlah Pesenan Minimal? Apa aku bisa pesen kurang saka MOQ?

 

A: Jumlah Pesenan Minimal yaiku 500 pcs. Yen jumlah jumlahe kurang saka iku, kita uga bisa nindakake, nanging regane beda-beda. Pesenan muatan kontan sing kurang bisa ditampa.

 

Q4: Pira dina kanggo produksi sampel lan produksi massal?

   A: Sampel wektu pangiriman: 5-7 dina, wektu pangiriman produksi massal: sajrone 40 dina.

 

Q5: Opo jinis syarat pembayaran sing bisa ditampa?

   A: L / C, T / T, Western Union

 

Q6: Kepiye cara ngeterake produk kasebut?

     A: Kanthi segara, udhara, dalan, DHL, UPS, TNT, FEDEX utawa kaya sing dijaluk.

 

Q7 : Apa output bulanan sampeyan?

   A: Kita duwe luwih saka 200 tenaga ahli, saben wulan ngasilake lan ngirim udakara 10000 pcs.

 

Q8: Merek apa sing wis kerja sama sadurunge?

 

  A: Kerja sama karo sawetara merek terkenal, kayata Walmart, Adidas lsp.

Hubungi Kita

 

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita