tas tangan kabeh wanita blanja jeli gaya korean tas fashion inovatif

Katrangan singkat:

Ringkesan Rincian Cepet Tipe Pola: warna murni Tipe Tutup: Bentuk Hasp: Tote Kasual Bahan Utama: Gaya Pu: Mode, Dekorasi Tote Bag: Ora Ana Jenis Kelamin: Wanita, Wanita Asal Usul: ...


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Tipe Pola:
warna murni
Jinis Tutup:
Hasp
Wangun:
Tote Kasual
Bahan utama:
Pu
Gaya:
Mode, Tote Bag
Dekorasi:
Ora ana
Jenis Kelamin:
Wanita, Wanita
Papan Asal:
Fujian, China
Jeneng:
HAOQI
Nomer Model:
HQG190722
Jumlah Gagang / Tali:
Bujang
Bahan:
Tas tangan PU
Ukuran:
20 * 17 * 9cm
Logo:
Logo Pelanggan
Panggunaan:
Mung kanggo wanita
MOQ:
Kantong 3 pcs
Sample wektu:
5-7 Dina
Layanan:
Nampa OEM ODM

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol:
Barang siji
Ukuran paket siji: 
22X19X5 cm
Bobot reged tunggal:
0,5 kg
Tipe Paket:
polybag + karton

Wektu Utama :
Quantity (Piece) 1 - 3 > 3
Est. Wektu (dina) 7 Kanggo dirembug

tas tangan kabeh wanita blanja jeli gaya korean tas fashion inovatif

Multicolor tas wanita tas wanita tas
Barang No. HQG190722
Gaya Bakul panas kanggo wanita 2019
Materi PU
Ukurane 20 * 17 * 9cm
Werna Kaya foto
Logo Ora Ana Logo
Panganggone kanggo tas wanita
Jenis Kelamin wanita
Layanan Nampa OEM ODM
MOQ 3pc






s

Fitur Kapasitas Awet, Bisa dicuci lan Gedhe
Rega kompetitif lan kualitas tinggi
Cepet wektu pangiriman
 

 


Produk sing gegandhengan




 
Informasi Perusahaan




FAQ

P1: Apa sampeyan dagang perusahaan utawa pabrik pabrikan?

  A: Kita minangka produsen profesional lan eksportir macem-macem jinis tas, kalebu tas ransel, tas tangan, ransel sekolah, ransel Hidrasi lan tas travel lsp.

 

P2: Apa produk sampeyan bisa disesuaikan?

   A: Ya, OEM lan ODM sing kasedhiya, kalebu bahan, ukuran, logo, desain disambut miturut sarat sampeyan.

 

Q3: Apa Jumlah Pesenan Minimal? Apa aku bisa pesen kurang saka MOQ?

 

A: Jumlah Pesenan Minimal yaiku 500 pcs. Yen jumlah jumlahe kurang saka iku, kita uga bisa nindakake, nanging regane beda-beda. Pesenan muatan kontan sing kurang bisa ditampa.

 

Q4: Pira dina kanggo produksi sampel lan produksi massal?

   A: Sampel wektu pangiriman: 5-7 dina, wektu pangiriman produksi massal: sajrone 40 dina.

 

Q5: Opo jinis syarat pembayaran sing bisa ditampa?

   A: L / C, T / T, Western Union

 

Q6: Kepiye cara ngeterake produk kasebut?

     A: Kanthi segara, udhara, dalan, DHL, UPS, TNT, FEDEX utawa kaya sing dijaluk.

 

Q7 : Apa output bulanan sampeyan?

   A: Kita duwe luwih saka 200 tenaga ahli, saben wulan ngasilake lan ngirim udakara 10000 pcs.

 

Q8: Merek apa sing wis kerja sama sadurunge?

 

  A: Kerja sama karo sawetara merek terkenal, kayata Walmart, Adidas lsp.

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita