Ransel Laptop Perjalanan Bisnis Bergaya Polyester Berkualitas Tinggi

Katrangan singkat:

Ringkesan Tipe Rincian Cepet: Bahan Ransel Laptop: Poliester, Poliester Asal-Usul: Fujian, Jeneng Merek: HAOQI Nomer Model: hqzg197108 Gunakake: kanggo tas ransel laptop Ukuran: 43 * 29 * 13cm ...


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Jinis:
Ransel Laptop
Bahan:
Poliester, Poliester
Papan Asal:
Fujian, China
Jeneng:
HAOQI
Nomer Model:
hqzg197108
Gunakake:
kanggo tas ransel laptop
Ukuran:
43 * 29 * 13cm
Werna:
ireng, abu-abu
Logo:
Logo Pelanggan
MOQ:
3 pcs
Jenis Kelamin:
unisex
Sample wektu:
3-5 Dina
Layanan:
Nampa OEM ODM

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol:
Barang siji
Ukuran paket siji: 
45X31X6 cm
Bobot reged tunggal:
0,8 kg
Tipe Paket:
polybag + karton

Wektu Utama :
Quantity (Piece) 1 - 5 6 - 100 > 100
Est. Wektu (dina) 7 12 Kanggo dirembug

tas sling olahraga cilik sing populer tas sling paling anyar kanggo bocah-bocah wadon

Ransel Promosi Dada Anti Maling Paling Anyar

en


 

 

Tampilan Produk

 






 

 

Pengiriman & Paket
Sample Wektu  3Days
Wektu Pangiriman 25 dina sawise order dikonfirmasi lan diwujudake setoran 100%
Pengepakan   polybag + Karton
Jangka Pembayaran  T / T, L / C, Western Union, paypal
Pelabuhan FOB  Xiamen, China

 

 

 

Sampeyan uga seneng

 

2. Katalog Utama


 

Profil Perusahaan

 

3. Profil Perusahaan


 

Tampilan Pabrik

 

4. Tampilan Pabrik


 

Pameran

 

5. Pameran


 

Napa Pilih Kita

 

6. Napa Pilih Kita


7. Distribusi Pasar


Kita ngekspor Produk menyang negara-negara kasebut, kayata Eropa, Amerika, Afrika, Asia Tenggara, Timur Tengah lsp lan entuk reputasi saka para pelanggan. Kita wis nggawe hubungan kerja sama jangka panjang karo sawetara merek terkenal, kayata  Walmart, Adidas

 

 

FAQ

 

8. FAQ

P1: Apa sampeyan dagang perusahaan utawa pabrik pabrikan?

  A: Kita minangka produsen profesional lan eksportir macem-macem jinis tas, kalebu tas ransel, tas tangan, ransel sekolah, ransel Hidrasi lan tas travel lsp.

 

P2: Apa produk sampeyan bisa disesuaikan?

   A: Ya, OEM lan ODM sing kasedhiya, kalebu bahan, ukuran, logo, desain disambut miturut sarat sampeyan.

 

Q3: Apa Jumlah Pesenan Minimal? Apa aku bisa pesen kurang saka MOQ?

 

A: Jumlah Pesenan Minimal yaiku 500 pcs. Yen jumlah jumlahe kurang saka iku, kita uga bisa nindakake, nanging regane beda-beda. Pesenan muatan kontan sing kurang bisa ditampa.

 

Q4: Pira dina kanggo produksi sampel lan massal?

   A: Sampel wektu pangiriman: 5-7 dina, wektu pangiriman produksi massal: sajrone 40 dina.

 

Q5: Opo jinis syarat pembayaran sing bisa ditampa?

   A: L / C, T / T, Western Union

 

Q6: Kepiye cara ngeterake produk kasebut?

     A: Kanthi segara, udhara, dalan, DHL, UPS, TNT, FEDEX utawa kaya sing dijaluk.

 

Q7 : Apa output bulanan sampeyan?

   A: Kita duwe luwih saka 200 tenaga ahli, saben wulan ngasilake lan ngirim udakara 10000 pcs.

 

Q8: Apa merek sing wis kerja sama sadurunge?

 

  A: Kerja sama karo sawetara merek terkenal, kayata Walmart, Adidas lsp.

Hubungi Kita

 

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita